Julpresentkort 2021

”Kommunstyrelsen i Skinnskatteberg har beslutat om att ge tillsvidareanställda och visstidsanställd mer än tre månader, totalt 450 anställda, en särskild julpresent i form av ett presentkort med ett värde av 500 kr. På så sätt vill kommunen lyfta både medarbetare och näringsliv till följd av Coronapandemin.”

och självklart vill vi på Näsudden vara med i detta. Presentkortet går bra att använda i våran gårdsbutik och till våra köttlådor. Nästa leverans kommer ske i februari 2022.

Hör av er antingen på mail kontakt@nasuddengard.se eller tele 0706-41 85 23

Skördetider

Nu kör vi! Det får gärna komma mer regn, men håll tummarna för ett par dagars uppehåll i alla fall!

Slåttermaskinen.

Presenning, paraplyn och ballonger

Igår var både huset och stallet fullt på Näsudden! Det var clinic med den pensionerade polishäst-ryttaren  Ulla-Carin Carlsson-Lindkvist, som numera lär ut hur man tränar hästar på samma sätt som hon tränade sin berömda polishäst Utter. Eller kanske snarare hur man hjälper hästar med nervösa ryttare… Oavsett så var det en strålande och mycket lärorik dag, stort tack till alla fina deltagare och U-C SäkerHäst!

Jätteroligt tyckte både hästar och människor!

Då var det dags igen!

Denna gång var det Hans och Jörgen som fick äran att hämta upp köttlådorna på Faringes slakteri för att leverera till både gamla och nya kunder! Roligt att flera dessutom är intresserade av special-detaljer så som njure och tunga! Lycka till i köket!

Hans på väg tillbaka till gården och Jörgen till Uppsala.

Nytt bete

Gräset är grönare på andra sidan hälsar korna! Korna som går i grannbyn Sunnanfors har fått nytt bete och de väntade otåligt på att husse Hans skulle öppna åt dom.

Förväntansfulla kor.

Höstdagar

Igår var det så vackert ute! Arvid och hans mamma var ute hela dagen och fotograferade medan de andra jobbade.

Anneli arbetade på staketen till vinterhagarna.

 

Nästa leverans!

Nu är det dags för en ny omgång med köttlådor från oss på Näsudden gård!
Nästa leverans kommer i november, slutet av vecka 48. Det går då att hämta sin låda direkt hos oss på gården utanför Skinnskatteberg eller göra upp om  annan plats och tid. Vi kommer också köra och ha ett utlämningstillfälle inne i Uppsala vid intresse.

Är du intresserad? Hör av dig till kontakt@nasuddengard.se

En av de vackra hagarna i höstskrud.

 

Nu kör vi!

I torsdags levererade vi gårdens första omgång köttlådor! En spännande utflykt för mor och dotter som fick träffa den trevliga personalen på Faringe slakteri. Men roligast var så klart att överlämna lådorna till Näsudden gårds första kunder!

Två bilar lastade med köttlådor, en till Skinnskatteberg och en till Uppsala!